Как протича едно преместване в София с hamalite.bg?

Днес преместването от едно място на друго е много често срещано нещо и не изненадва никого. Има си и много причини за едно такова преместване в София, тъй като животът постоянно ни предоставя различни възможности и избори. Освен, че е свързано с ново начало, едно преместване в София може да се окаже и процес, свързан с много усилия и дори нерви.

Хамали в София от Хамалите БГ

За щастие ето тук се намесваме ние с нашите услуги за преместване в София. Как протича едно такова местене с нас в hamalite.bg?

Имаме си процедура и ред, по който нещата се случват.

Стъпка 1: Правим безплатен оглед на дома ви

Точно така, нашата първа стъпка след вашето позвъняване е да направим оглед на дома и той за вас е абсолютно безплатен. Освен това не ви ангажира с нищо. Той е с опознавателна цел, за да можем да добием максимална представа колко голямо е жилището ви, колко и какви вещи имате, има ли в сградата асансьор и т.н.

Стъпка 2: Изготвяме ви оферта

След като сме приключили с безплатния оглед, в най-кратки срокове ние ще ви направим специално за вас оферта, съобразена с бюджета ви и вашите предпочитания. В нея ще видите и конкретните цени за тази услуги за преместване в София, както и сроковете за изпълнението им. Може да изберете само хамалски услуги, или само транспортни, а може и да изберете комплексна услуга, която включва и опаковане.

Стъпка 3: Извършваме така желаното преместване в София

След като сте получили офертата, която ни сме ви изпратили, запознали сте с нея и сте я одобрили, ние пристъпваме към същинската част, а именно - преместването. Добре е ако имате домашни любимци, да накарате някой да ги гледа в деня на преместването. Освен това е добре вие също да бъдете на адреса, за да може да следите процеса и ако имате въпроси да си ги зададете.

Контакти

Муув Хоум ЕООД

Телефон за поръчка