Скъпи ли са цените на хамалските услуги за преместване в София?

Предстои ви преместване в София? Сигурно един от въпросите, които изключително много ви вълнува е скъпи ли са цените на хамалските услуги за преместване в София?

Продължавайте да четете, защото ще се опитаме да ви отговорим на този така важен въпрос.

Цените на хамалските услуги за преместване в София варират и крайната цена зависи от много неща. За преместване на апартамент цените са едни, а за преместване на офис, съвсем различни. Всичко зависи от това колко на брой вещи имате, имате ли такива, които са ценни, чупливи или много тежки и обемни, има ли достъп в сградата до асансьор или пък трябва да се използва стълбището, на кой етаж сте и т.н.

Крайната цена за вашето преместване в София става ясно след оглед. Така например ние от hamalite.bg не може да се ангажираме да ви дадем конкретна цена за преместване по телефон или по имейл. Именно поради тази причини, а и за да сме коректни в отношенията си с клиентите, правим предварителен физически оглед. Той е абсолютно безплатен и при това не ви ангажира с това да се възползвате от нашите услуги. Чак след детайлно проучване на помещението, ние ви изпращаме ценова оферта, която съдържа и срок за изпълнение.

Средната цена на двама наши служители за 2 часа работа е около 80 лв. Ако желаете да се възползвате максимално от ситуацията и да използвате и наш таспорт, то такъв за 2 часа ще ви струва около 50 лв. Сами може да се уверите, че да използвате хамалски услуги за преместване в София не е чак толкова скъпо. Дори достъпно за всеки.

И така, на въпроса скъпи ли са хамалските услуги за преместване в София, най-краткият отговор е не. Може да разгледате нашите цени в сайта ни. А ако имате въпроси, не се колейте да ни се обадите.

Хамали в София от Хамалите БГ

Контакти

Муув Хоум ЕООД

Телефон за поръчка