Няколко често задавани въпроси при избор на хамали в София

Почти няма човек, на когото не му се е налагало да мести дома си в рамките на града. Изборът на хамали е почти задължителен особено ако имате много и тежки предмети. В следващите редове ще се опитаме да отговорим на най-често задаваните въпроси когато се търсят хамали в София.

Колко ще ми струва едно преместване при вас?

Всяко едно преместване е специфично само по себе си. Цената зависи от това колко е голям домът ви, колко вещи имате, дали някои от тях са ценни и чупливи, колко етажи за сваляне и качване има, работи ли асансьора и въобще има ли такъв, ще има ли нужда от демонтаж и монтаж на мебелите и др.. Цената за преместване е едно от най-важните неща, както за клиента, така и за нас от hamalite.bg и ние много държим тя да е ясна предварително, така, че правим предварителен оглед на дома ви, за да сме максимално коректни и ви изготвяме оферта, преди да сме започнали работа.

Трябват ли ми хамали в София за тежки товари?

Хамали в София от Хамалите БГ

Точно тогава най-много ви трябват хамали в София. Тежките товари не могат да бъдат местени от кого да е. Рискувате не само да упредите вашето здраве, но и да съсипете товара. Трябват ви хора като нас, които знаят какво правят и които ще го направят без проблем за кратко време и максимално малко усилия

Необходимо ли е да вадя нещата от чекмеджетата и шкафовете?

Може да оставите леки неща като някои дрехи в детския шкаф например, но е добре да предупредите за това хамалите, за да обезопасят вратите и чекмеджетата срещу нежелано отваряне по време на пренасяне. Избягвайте да оставяте тежки предмети в шкафовете като книги, статуетки и др. Не е желателно и да оставите и чупливи артикули в шкафовете. Най-добре този тип вещи да бъдат отделени.

Контакти

Муув Хоум ЕООД

Телефон за поръчка