За какво да внимаваме когато избираме хамали в София?

На много хора им се налага да се преместят в нов дом или да сменят стария си офис с нов. Всички знаем, че колкото и малък да е един дом или офис, той е пълен с много и всякакви вещи, някои от които доста ценни. Именно поради тази причина е добре да се доверите на услугите на хамали в София, а не на свои приятели или познати.

Но за какво да внимавате когато избирате хамали в София? Вижте нашите съвети:

Винаги когато избирате хамали в София, се консултирайте за крайната цена

Цената е важен критерий при избора на хамали в София. Освен това тя зависи от много неща - на кой етаж сте, има ли асансьор, има ли обемни и скупи предмети, ще има ли демонтаж на мебелите и т.н. Именно поради тази причина е важно да знаете колко ще ви струва цялото това удоволствие. Ние в hamalite.bg правим безплатен оглед и изготвяме оферта с цените на всичко, без да се ангажирате с нищо.

Изберете хамали в София, които разполагат с големи камиони за превоз

Не си мислете, че бихте могли да спестите от разноските, ако изберете малък камион за превоз. Напротив, изберете хамали в София, които разполагат с големи камиони, за да транспортирам багажа ви наведнъж. А ние в hamalite.bg разполагаме с големи камиони, така, че да ви спестим излишни курсове и средства за транспортни разходи.

Отговорност и спазване на сроковете

Освен, че трябва да сте наясно за цената на услугата хамали в София още в началото, също толкова важно е да може фирмата да спазва крайните срокове. За нас това да сме коректни и точни е от особена важност, така, че ако ни се доверите за преместването на своя дом, склад или офис, ние ви гарантираме, че ще изпълним всяко ваше изискване в точните срокове с пълна коректност.

Хамали в София от Хамалите БГ

Контакти

Муув Хоум ЕООД

Телефон за поръчка