3 важни препоръки когато избираме хамали в София

Преместването в ново жилище в София е етап, който може да бъде свързан не само с приятни емоции и вълнение от новия дом. Това начинание понякога може да бъде и много неприятно с всичкото опаковане на багажи и местене. Но, за да не се притеснявате за всичките си вещи е необходимо да подходите отговорно към тази стъпка и да изберете хамали с в София, които да свършат цялата тази работа вместо вас.
Ето и 3 важни съвета когато избирате хамали в София:

Хамали в София с опит

Дори и да извикате своите приятели и роднини да ви съдействат с преместването, те най-вероятно ще се справят със задачата. Но ако изберете хамали, които имат опит в това, ще сте сигурни, че вашите вещи ще се прилежно поставени в камиона. Те ще погрижат и за скъпите и ценни мебели и аксесоари. Освен това, благодарение на своя опит времето за преместване ще се съкрати.

Хамали в София на ниски цени

Няма какво да се лъжем, цената е определящ фактор за това дали да с възползвате от една услуга или не. Ние в hamalite.bg имаме едни от най-ниските цени на пазара за хамалски услуги в София. Така например наемането на двама хамали в София за 2 часа ще ви струва приблизително 80 лв. А за тези два часа едни опитни хора могат да свършат много работа.

Хамали в София със собствен транспорт

Едно от нещата, които притесняват повечето хора, които търсят хамалски услуги е транспортът, а не толкова човешкия фактор. Затова и ние в hamalite.bg предоствяме възможност на клиентите си да извършим услугата по преместването с наши превозни средства, които са организирани специално за тези цели. Това пести много главоболия, време, а и средства. Разбира се, ако разполагате със собствен превоз и искате да използвате него, ще се съобразим с това.

Хамали в София от Хамалите БГ

Контакти

Муув Хоум ЕООД

Телефон за поръчка