Хамали в София - бързият начин да се преместите в нов дом

Преместването в столицата в нов дом си е досадна работа. Представете си само - стотици опаковани вещи, кашони навсякъде по пода и въпросът как да преместим големите мебели и уреди. За щастие винаги може да използвате услугите на хамали в София и да си спестите много време и главоболия. Това е най-бързият и удобен начин за преместването на всичко необходимо от стария в новия ви дом.

Хамали в София от Хамалите БГ

Ние от hamalite.bg сме наясно наистина колко досадно може да бъде премстването, затова и предлагаме пълно обслужване. Трябват ви хамали в София? Няма проблем. Трябва ви превоз - насреща сме. Имате нужда от разчистване или опаковане на мебелите и вещите - оставете това на нас.

Ние предлагаме напълно безплатен предварителен оглед на дома, с цел да се запознаем, да видим колко вещите имате, обемни и тежки ли са те, има ли сред тях скъпи или чупливи такива. Освен това трябва да сме наясно на кой етаж сте, дали можем да използваме асансьора в сградата, или трябва да използваме стълбището. Всичко това се прави и с цел да се предвиди точно определено време на работа на нашите хамали в София, дали ще използваме наш транспорт или пък вие имате собствен такъв. След това ви изготвяме оферта, защото искаме да сте наясно с цената на услугата предварително.

Нашите хамали в София ще ви спестят и много нерви и главоболия, защото са бързи и сръчни. Все пак с това се занимават и си разбират от работата. След това няма да има хаос в дома ви и време, в което да оправяте. С тях може да коментирате точното време, в което бихте искали да се извърши преместването, така, че да ви е удобно.

С две думи - изборът на хамали в София е наистина най-бързият и лесен начин да се преместите в нов дом.

Контакти

Муув Хоум ЕООД

Телефон за поръчка