Хамали в София - отличният начин за преместване в нов офис

Услугата хамали в София се използва както от малки фирми, така и от големи такива и дори от държавни институции. Ние в hamalite.bg сме специализирани в това да предлагаме качествено обслужване и сме известни с това, че имаме изключително добра организация и координация между различните екипи, отговарящи за монтажа и демонтажа на техника и мебели, опаковане, товарен транспорт и др.

При използването на услугата хамали в София, нашите корпоративни клиенти, обикновено изискват демонтаж в стария и монтаж в новия офис на мебелите - бюра, заседателни маси, шкафове за документи, кухни и др. В тази част ние също сме много добре подготвени, като се стремим да което спестяваме време, пари и излишно амортизиране на мебелите на нашите клиенти.

Хамали в София от Хамалите БГ

Нашите камиони за преместване са специализирани за дейността и оборудвани така, че товарите, които се транспортират в тях да бъдат обезопасени.
Услугата хамали в София за преместването на офиси е една от нашите най-добри услуги и определено това е отличният начин да преместите фирма от едно на друго място. По този начин ще си спестите много време, излишни главоболия и всичко ще стане много лесно и бързо - дори няма нужда вие да се намесвате.

Ние извършваме предварителен безплатен оглед на вашия офис, за да се запознаем с мястото, техниката, която имате и на какъв етаж се намира вашия офис - дали е в корпоративна сграда или не. След това ви изготвяме специално за вас оферта с цена, защото искаме всичко да е предварително ясно преди да се заемем с работа.
Можем да ви предложим и почистване на помещенията след нанасяне. С две думи - предлагаме комплексна услуга. Работим бързо и съвестно.

Ако се интересувате от услугата хамали в София за местене на офис, може да посетите нашия фирмен сайт, или пък направо да ни се обадите.

Контакти

Муув Хоум ЕООД

Телефон за поръчка