Предстои ви местене в нов дом - използвайте хамалски услуги в София

Предстои ви местене в нов дом? Поздравления! Преместването може да бъде едно от най-вълнуващите събития в живота ви. Но, за да си остане то такова и да не бъде помрачено от досадното метене на всякакви мебели и уреди, лутането кое къде е и губенето на ценно време, е добре да използвате хамалски услуги в София.

Защо е по-добре да използвате хамалски услуги в София, отколкото сами да свършите всичко?
Добрата хамалска фирма, каквато е и нашата hamalite.bg прави преместването ви в нов дом леко и приятно.

Хамали в София от Хамалите БГ

Не носите тежки товари

Не всеки човек може да носи тежки товари. За някои дори е препоръчително да не го правят. Освен това жените не могат да носят толкова тежко, колкото мъжете и ако сте двойка, то по-голямата част от мебелите и покъщнината оставя на мъжката част, а това си е доста трудоемко.

 

Не се притеснявате за вещите

Хубавото на това да използвате хамалски услуги в София е фактът, че не се притеснявате за вещите си - дали те ще пристигнат на новото място в същото състояние както сте ги изпратили. При нас например, вие получавате гаранция за всичко, което пренасяме. Ако имате ценни и чупливи предмети е добре да ни информирате предварително, за да се отнесем с по-голямо внимание към тях.

 

Не уреждате транспорта. Всичко това го мислим ние.

Уреждането на транспорта при преместването в нов дом е едно от най-трудните задачи. Няма смисъл да правите няколко курса с вашата кола или тази на приятел, когато можете да наемете хамалски услуги в София с камион или бус, толкова голям, колкото ви е нужен и всичко да стане наведнъж. Така ще си спестите и време и излишни разходи за гориво. Ние разполагаме с различни по големина камиони, които са обезопасени, така, че да отговарят на всички ваши изисквания.

Контакти

Муув Хоум ЕООД

Телефон за поръчка