Най-ниските цени за извършване на хамалски услуги в София

Търсите хамалски услуги в София? Това, което ви вълнува е освен качеството и гаранцията, която могат да ви предоставят, но и цената. Разбираемо е. От това каква цена ви кажат, вие ще прецените дали да наемете хамалска фирма за вашите цели или да търсите помощ от приятели и близки, да наемате отделно транспорт и т.н.

Ние в hamalite.bg разбираме нуждите на клиентите и знаем колко е важно да предлагаме отлични хамалски услуги в София на добри и достъпни цени. Може да се възползате отделно от хамалски услуги, транспорт, а може и обща цена. Цената за извършване на хамалски услуги в София при нас зависи от степента на сложност и какви задачи вие имате към хамалите. Обикновено обаче тя е около 15 - 18 лв. на час за един човек. Може малко да се покачи, ако се налага да се използва стълбището, вместо асансьора, например.

Транспортът при нас за хамалски услуги в София също е с много добри цени. Само за 25 лв. на час ще имате осигурен камион, който е обезопасен, за да бъдете сигурни, че вещите ви няма да се повредят.

Хамали в София от Хамалите БГ

Най-хубавото при нас е, че преди да започнем работа и вие да се възползвате от нашите хамалски услуги в София, ние извършваме абсолютно безплатен предварителен оглед. Той е с цел да се запознаем със сградата, с обема на вещите и т.н. Този безплатен оглед вас не ви ангажира с нищо към нас. След това ви изготвяме специално за вас оферта, която е съобразена с желанията и възможностите ви. Чак след това, ако всичко е наред пристъпваме към работа.

Определено можем да се похвалим с едни от най-ниските цени за хамалски услуги в София, като насреща вие ще получите безупречно отношение, внимание и бърза и прецизна работа. Така, че ако ви предстои местене, може да посетите нашия сайт или да ни се обадите 0878 64 95 93.

Контакти

Муув Хоум ЕООД

Телефон за поръчка