Почистете двора си като използвате хамалски услуги в София

Ако имате вила или къща и тя има двор, сигурно ви е известно, че за да изглежда той приветлив и подреден има нужда от постоянни грижи и периодично почистване. Ако не разполагате с нужното време за това, обаче е добре да помислите и за други варианти. Един чудесен такъв е използването на хамалски услуги в София за почистване на дворни пространства.

Ние в hamalite.bg отлично се справяме с подобен тип хамалски услуги в София като почистването на дворове, алеи и градини. Понякога хората си купуват дворно място, за да построят на него вила или къща, но много често то е неподдържано, обрасло с голяма и висока растителност, дървета, които са опасни, или има много разхвърляни боклуци от всякакво естество. Най-доброто решение в такива ситуации е използването на хамалски услуги в София, които се занимават с почистването на дворове и градини.

Както казахме, ние се занимаваме с подобен тип хамалски услуги в София и с радост ще се погрижим за вашия двор или градина. Важно е да отбележим, че изхвърлям всички боклуци разделно. Дърветата ги изрязваме и изкореняваме с безнизов трион, а отпадъци и боклуци изхвърляме на обособените за това места - сметищата.

Ако имате нужда от засаждане на нови дървета или овошки - тов също го извършваме като услуга. Предлагаме също кроене на лозята и дърветата, както и рязане на високи и опасни дървета.

Хамали в София от Хамалите БГ

Всички тези хамалски услуги в София като поддръжката на дворове и алеи, ние извършваме предварителен и напълно безплатен за вас оглед, който не ви ангажира с това да ни наемете. След това ви изготвяме специално за вас оферта, която е съобразена с вашите желание и вашия бюджет. Ако имате каквито и да е въпроси относно този тип услуги, не се колебайте да ги зададете. С радост ще ви отговорим.

Контакти

Муув Хоум ЕООД

Телефон за поръчка