Почистване на тавани

Почистване на тавани

Имате нужда от почистване на таванското помещение? На среща сме, с удоволствие ще Ви съдействаме. Извършваме тази услуга за клентите си.

Всички ние знаем, че понякога качваме на тавана, неща дори и стари бемели, които са ненужни вече или може би ще се използват някога в бъдеще. Така все отлагаме използването им, дори някога забравяме че имаме там определено нещо и като ни потрябва наново купуваме.

Идва момента когато сме се решили да го изчистим, да бъде спретнато, подредено, само нужните вещи.Когато го погледнем създава красота и уют. Дори когато е изхвърляне, пак е нужно да вложим предцизност, време, ресурс-пари и време, внимание и да си спестим от силите и труда.

Много важно нещо - изхвърляйте само на обособени за тази цел локации - сметища. Нека бъдем взаимно отговорни и да си помагаме да бъде по-чисто, екологично и зелено. Нека помогнем нашите деца да живеят на по-чист въздух. Идва моментът когато трябва да ангажиреме приятели и съседи, за помоща им, но не винаги може някои са заети други не желаят.

Ние сме на среща, можете да ни потърсите, след което ще се отзовем в най кратък срок да осъществим връзка с Вас и ще извършим оглед напълно неангажиращ и БЕЗПЛАТЕН. След което ще ви дадем отговор с конкретна оферта, цена и срокове на изпълнение.

Контакти

Муув Хоум ЕООД

Телефон за поръчка