Лично на мен ми се е налагало в миналото, след покупката на някой мебел – спалня, маса, диван, гардероб да си наемам професионалисти за да ми сглобят, закупеното от магазина.

Не е лесно, иска предцизност, да знае човек от къде да започне и как, кое след кое следва да се насочва от схемата – трябва си да бъде положена една здрава основа от опит и знания в тази насоченост.
Има много хора които се опитват сами да сглобят или разглобят мебелите си, объркват нещо и след това ни наемат да оправим хаоса :).

Няма проблем, ще се опитаме с удоволствие да го поправим, но по-добре да не се стига до това.
Наемете ни и ние ще го свършим от А до Я.

От началото до края, можем дори и да доставим мебелите Ви, да ги качим в апартамента, разопаковаме, монтираме, да съберем остатъците от опаковката с която е опакован (дивана или друга мебел) и да ви пожелаем приятно ползване на новата покупка. На среща сме, потърсете ни ще се отзовем бързо и експресно, за да ви дадем съвет как да се случи по лесно и икономично за вас от към време, пари.

Всичко това ние от Хамалите БГ ще го извършим на топ цени!

1. Доставка на мебели
2. Момтаж и демонтаж на мебели
3. Сглобяване на мебели

монтаж демонтаж мебели, монтаж мебели, демонтаж мебели, доставка мебели, сглобяване мебели, хамали софия, хамалски услуги софия, хамали

Hamalite.bg – Хамалите БГ – Хамали София
Тел.: 0878 649 593


Свържете се с нас сега и получете супер оферта за хамалски услуги за София и страната!
Всякакви хамалски услуги – Преместване на тежки предмети, преместване на багаж, склад, офис, транспорт / превоз, чистене на мазета и тавани, изнасяне и превоз на отпадъци. Преместване на дома, преместване на офис, преместване на склад, наемане на хамали, транспортни услуги и други хамалски услуги