За екипа на Hamalite.bg и нашите услуги и принципи

 

Хамалите БГ е сайт собственост на фирма Муув Хоум ЕООД, телефон за контакт 0878 64 95 93.

Ние сме успяли да се специализираме в хамалските услуги,благодарение на дългите години работа и изработени обекти. Разполагаме с опитни хамали, които няма да ви разочароват и ще оправдаят очакванията Ви. Разполагаме с бусове и камиони за транспортиране, които са с падащ борд, а също така с въжета и колани за укрепване и с колички за транспортиране по равни терени.

Когато има стълби, ползваме коланите за носене.Работим на ниски цени – започват от 15 лв/за хамал. Ако имате нужда от транспорт, попитайте и ще ви дадем добра цена за транспортна услуга. Може да ни ползвате в София, но може и извън София, ако пожелаете. Имаме много доволни клиенти, можете и Вие да се присъедините към тях.

Имаме над 10 г. опит в дейностите:
*Хамалски услуги
*Пренасяне на домове и офиси
*Транспот и транспортни услуги в страната и извън нея
*Пренасяне на големи детайли и предмети-пиана, рояли, каси, сървъри
*Разтоварване и товарене на камиони и контейнери
*Почистване на тавани и мазета
*Почистване на дворове.

  • Ние сме много бързи, коректни и с ниски цени.
  • Имаме екип изграден само от опитни професионалисти – работим от над десет години само транспортни и хамалски услуги за преместване на собствеността на нашите клиенти.
  • Имаме персонално отношение към всеки клиент.
  • Предлагаме гъвкави решения в зависимост от нуждите на обекта ви.
  • Имаме наш бърз транспорт.
  • Подписваме договор и даваме гаранция за извършената работа.
  • Поръчайте, идваме на място, даваме Ви страхотна оферта и започваме веднага.
  • Свържете се с нас сега!

След като ни се обадите, ще ни обясните от какво имате нужда. Ние ще дойдем за оглед в удобно за вас време, ако е възможно. Ако не е възможно, примемаме поръчки и по вайбър,след като ни изпратите снимков материал. След което коментираме и Ви даваме най-добра оферта и цената няма да променяме докрай. Ако цената Ви устройва, започваме да работим.

Ще Ви дадем добри съвети как да се оптимизирате и действате, дори и как да изберете добра фирма за хамалски услуги-в случай че решите да не ползвате нас за хамали. Тези съвети ще ви бъдат много полезни и в бъдеще. Очакваме Ви на 0878649593.