Хамали в София от Хамалите БГ

Хамалски услуги в София за преместване на склад – възможно ли е?

Много често когато хората чуят израза хамалски услуги и си представят, че те са възможни само когато се налага преместване от един дом в друг или от един офис в друг. Истината е, че този тип дейности за разпространени и за други цели. Така например можете да използвате хамалски услуги в София, за да преместите склада си.

Ние в hamalite.bg предлагаме такъв тип хамалски услуги в София и дори сме известни с това, дори когато става въпрос за големи помещения. От 10 години се занимаваме с това и добре знаем какво да предложим на клиентите си. Именно поради тази причина сме включили с портфолиото си хамалски услуги в София – преместването на склад.

Трябва да отбележим, че освен с преместването на склада, можем да ви съдействаме с опаковането на всички вещи в него, както и с негото разчистване след това. Всичко зависи от това какви са вашите желания. Предлагаме достъпни цени за нашите хамалски услуги в София като цената на двама хамали за 2 часа работа е приблизително 80 лв. Ако желаете да ползвате и наш транспорт, това ще ви струва около 50 лв.

Хамали в София от Хамалите БГ

Освен всичко това ние извършваме предварителен и напълно безплатен за вас оглед, който не ви ангажира с това да ни наемете. Правим го, защото смятаме, че това е правилният начин на работа с който градим доверие сред нашите клиенти. Коментираме всичко с вас – как ще протече работата, какво трябва да се направи, какви са вашите желания и очаквания. След това ви изготвяме специално за вас оферта, която е съобразена с вашите желание и вашия бюджет и чак тогава, ако ви я одобрите се захващаме за работа.

Винаги може да ни попитате за всичко, което не ви е ясно или имате нужда от допълнителна информация. С радост ще ви съдействаме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *