Хамали в София от Хамалите БГ

Съвети при преместване и използването на хамали в София

Едва ли има човек, на който не му се е налагало да се премести на нова квартира или пък в свой собствен дом. Ако сте в столицата, знаете колко големи са разстоянията. А и не винаги може да организирате своите приятели и познати в един ден и да пренесете всичко. Да не говорим, че малко хора разполагат с бус или камион и им се налага да наемат такъв. Но има и много по-лесен и удобен начин – просто използвайте услугата хамали в София.

Ето и нашите съвета при преместване и при използването на хамали в София:

Предварително подгответе вашите най-ценни вещи

Хамали в София от Хамалите БГ

Обикновено когато се възползвате от услугите на хамали в София, те са запознати с цялата процедура по преместване и ще ви помогнат да опаковате багажа си. Дори ще ви донесат кашони за това, както и всичко необходимо за което вие не сте се сетили. Въпреки това е добре да отделите ценните си вещи, както и най-важните такива като документите например, за да знаете след това къде да ги търсите на новото място.

Свържете се с хамали в София по-рано от датата за напускане

Ако имате крайна датат да напуснете квартирата си е добре да е свършите с хамали поне 1-2 седмица по-рано. Това се прави не само, защото графика им може да е пълен, но и за да ви по-спокойно на вас. Не е нужно да чакате в последния момент.

Изисквайте предварително калкулиране на крайната цена

Много хора са загрижени и истински притеснени, когато търсят фирма за хамалски услуги от разстояние, тъй като те са чували различни истории и особено когато става въпрос за цените. Затова изисквайте от хамалите предварително да ви калкулират крайната сума. Точно както правим и ние в hamalite.bg. Правим предварителен безплатен оглед на дома и изготвяме оферта, която съдържа крайната сума, която клиент трябва да плати накрая. Държим много на отговорното отношение и чистите отношения между нас и клиентите ни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *